Algemene voorwaarden

 

  •  Algemene Voorwaarden

 

  • XE Exclusive staat ingeschreven bij de KVK Arnhem onder de naam Xhino Exclusive KVK-nummer 75419629. Hieronder vindt u de algemene voorwaarden van XE Exclusive. Deze algemene voorwaarden gelden alleen voor online diensten. Wanneer de diensten niet plaats vinden via de webshop maar gekocht worden op vestiging met contante/pin of sale verkopen dan zijn deze algemene voorwaarden niet geldig. 
  • Alle artikelen die op de website staan kunnen snel worden bij besteld aangezien we gebruik maken van een voorraadbeheer is de kans klein dat de artikelen niet op voorraad zijn. Mocht dat wel gebeuren wordt u op de hoogte gesteld. Wanneer u een bestelling plaatst dan ontvangt u een orderbevestiging  met het overzicht van u bestelling. De bestelling die plaats vinden voor 16:00 worden dezelfde dag aangeboden bij POSTNL. Levertijd meestal volgende werkdag maar hangt af van de drukte van POSTNL vandaar dat we 1 tot 3 werkdagen gebruiken deze levertijd geldt als indicatie hieraan kun je geen rechten ontlenen aan XE Exclusive. XE Exclusive is niet aansprakelijk voor de beschadiging of het verlies van het pakketje daarvoor wordt PostNL aansprakelijk gesteld.
  • Alle prijzen die vermeld staan op onze webshop zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen € 7,25. Vanaf € 75 euro wordt er gratis verzonden. Voor retourneren van de artikelen zijn de retourkosten voor de koper.
  • Als u het artikel wilt retourneren of ruilen zijn er voorwaarden aangelegd.Het artikel mag niet gedragen of beschadigd zijn, en met de originele labels, verpakking en aankoopbewijs dient het retour worden gestuurd. Binnen 14 dagen kunt u retourneren of ruilen. De herroeping termijn van 14 dagen gaan in op de dag u het pakketje heeft ontvangen. U ontvangt dan uw aankoop bedrag terug die wordt overgemaakt naar u bankrekening voor online bestellingen.
  • Op de SALE artikelen kunnen we geen geld teruggeven maar er kan wel voor een tegoedbon worden gekozen of het artikel te ruilen.
  • XE Exclusive gaat met de persoonlijke gegevens van de klanten op de site met zorg en vertrouwelijk om. Je kan bij ons je gegevens altijd laten wijzigen of verwijderen. Je persoonlijke gegevens worden niet ter beschikken gesteld aan derden.

 

  • Voor vragen of klachten kunt u altijd contact nemen met ons.

 

        Gegevens van XE Exclusive 

        Vestiging adres: Dordrechtweg 42 

                                             6843 DM Arnhem 

        Mobiel nummer:  0642771723

        KVK nummer:    75419629

        Btw-nummer:    NL221695527B01

        Banknummer:   NL02INGB0008150312